Summary

Metoda Kano rozpoznawania i prioryteryzacji potrzeb klienta w procesach usługowych i produkcyjnych. Przygotowanie i metody wyboru grupy cech produktu lub usługi do badania, opracowanie i zasada działania kwestionariusza. Przeprowadzanie badań preferencji klienta zewnętrznego i wewnętrznego. Transformacja wyników kwestionariusza w standardowe rodzaje cech modelu. Zmiana oczekiwań klienta a wędrówka cech w modelu. Zarządzanie procesem produkcyjnym i usługowym w oparciu o model Kano w odniesieniu do redukcja kosztów. Studium przypadków modeli Kano przeprowadzonych w praktyce.

Goals

?Metoda Kano rozpoznawania i prioryteryzacji potrzeb klienta w procesach usługowych i produkcyjnych. Przygotowanie i metody wyboru grupy cech produktu lub usługi do badania, opracowanie i zasada działania kwestionariusza. Przeprowadzanie badań preferencji klienta zewnętrznego i wewnętrznego. Transformacja wyników kwestionariusza w standardowe rodzaje cech modelu. Zmiana oczekiwań klienta a wędrówka cech w modelu. Zarządzanie procesem produkcyjnym i usługowym w oparciu o model Kano w odniesieniu do redukcja kosztów. Studium przypadków modeli Kano przeprowadzonych w praktyce.

Training code

KANO

Dates and location

Estimated share of the practical part: 0%

Oferee

• Specjaliści ds. jakości, inżynierowie jakości. • Liderzy projektów • Inżynierowie rozwoju produktu lub usługi • Pracownicy działów marketingu i handlu • Kierownictwo produkcji średniego szczebla (kierownicy zmian, kierownicy zakładu, kierownicy produkcji). • Pracownicy działów wspierających: działów personalnych, finansowych etc. • Pracownicy działów zakupów i sprzedaży pracujący na różnych poziomach łańcucha dostaw • Przedsiębiorcy prywatni oferujący produkty lub usługi

Extra information

Cena szkolenia obejmuje:

  • udział w szkoleniu, 
  • materiały w formie papierowej, segregator, notatnik, długopis,
  • bezpłatny dostęp do elektronicznych materiałów szkoleniowych,
  • certyfikat uczestnictwa w szkoleniu,
  • możliwość bezpłatnych 3-miesięcznych konsultacji po szkoleniu,
  • obiady, przerwy kawowe oraz słodki poczęstunek

Documents to download

Need help?

Szkolenia otwarte

Sylwia Kałuża

Sylwia Kałuża

Starszy specjalista ds. realizacji szkoleń

Dorota Dzioba

Dorota Dzioba

Specjalista ds. realizacji szkoleń

Szkolenia zamknięte

Małgorzata Jakubiak

Małgorzata Jakubiak

Kierownik Działu Szkoleń

Dział Szkoleń